Auto Cobalcescu – sursa ta de inspiratie Dacia

Cine nu a auzit de renumita marca Dacia? Inca din 1966, Dacia a facut si continua sa faca istorie. Dezvoltarea societatii si a tehnologiei a permis ca Dacia sa fie printre cele mai cunoscute si apreciate marci auto din intreaga lume.

De aproape 20 de ani, parteneriatul nostru cu Dacia, ne-a ajutat sa devenim unul din cei mai seriosi si de incredere dealeri auto din capitala. Auto Cobalcescu crede si promoveaza calitatea si siguranta, trasaturi esentiale ale autovehiculelor Dacia.

Dacia, solutia cea mai buna

Auto Cobalcescu recomanda Dacia pentru toate motivele posibile existente. Marca Dacia reprezinta putere, siguranta, control, fiabilitate si cursa lunga. Si nu o spunem doar ca sa fie spus. Credem in cifre si in analize, iar vanzarea autovehiculelor marca Dacia a cunoscut si cunoaste o crestere semnificativa de la an la an. Toate acestea se intampla avand in vedere calitatea superioara, grevata pe costurile exceptionale si avantajele oferite.

Clientii nostri se pot bucura de cele mai bune oferte la achizitionarea de masini Dacia de la Auto Cobalcescu. Gama variata de modele dar si promotiile existente trebuie avute in vedere de orice pasionat Dacia.

La Auto Cobalcescu gasiti cele mai avantajoase oferte si promotii. Astfel, cateva dintre promotiile noastre actuale vizeaza modelul Duster Essential TCe 90, noul model Sandero Stepway Essential TCe 90, noul model Sandero Stepway Essential ECO-G 100, noul model Sandero Stepway Comfort TCe 90 sau noul model Sandero Stepway Comfort ECO-G 100, care pot fi oricand testate la showroom-ul nostru, la preturi excelente.

Ne preocupam constant ca toti clientii nostri sa aiba parte de o experienta unica si inedita, astfel ca serviciile pe care le oferim sunt in continua perfectionare, pentru a acoperi orice tip de nevoi. Astfel, prin intermediul partenerului nostru Dacia, pentru care suntem certificati si autorizati, stam la dispozitia viitorilor nostri clienti cu o varietate de pachete de finantare, adaptat nevoilor si necesitatilor dumneavoastra.

Avand in vedere experienta acumulata de-a lungul anilor, serviciile noastre acopera orice nevoie si asteptare, o intreaga echipa de profesionisti, care se preocupa de siguranta si protejarea dumneavoastra.

Ne dorim sa cream un parteneriat bazat pe profesionalism si incredere, astfel ca o data cu achizitionarea unui autevehicul din showroom-ul nstru cu masini Dacia, la Auto Cobalcescu serviciile noastre sunt grupate intr-un singur lor, oferind servicii de mecanica, carosierie, inclusiv servicii de ITP, asigurand tot suportul ori de cate ori este nevoie.

De altfel, toate ofertele Dacia vin la pachet cu o garantie extinsa de pana la 5 ani, revizii incluse, tot pana la 5 ani, dar si o dobanda fixa in cazul achitarii a 50% din avans, pe o perioada de 60 luni. Pomotiile noastre pot fi cumulate si cu Programul Rabla.

Leave a comment

Your email address will not be published.