Fa-ti programare online la Eva Salon si descopera toate ofertele disponibile

Esti interesata sa iti faci o programare online pentru o prima sedinta de epilare online, tratamente faciale sau tratamente corporale si nu stii unde sa apelezi pentru servicii de calitate la cele mai inalte standarde de practicare? Avem solutia pentru tine, fa-ti chiar acum o programare online la Eva Salon, unde te poti bucura de rasfatul binemeritat. Personalul nostru este foarte bine instruit, iar regulile de igienta si protocol sunt respectate cu strictete de toate angajatele noastre. Ceea ce trebuie sa stii despre noi este ca nu avem doar un salon de epilare definitiva, ci opt saloane si o prezenta de peste noua ani in Romania. Prin urmare, ne gasesti in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Ploiești, Iasi si Oradea. Intra chiar acum pe site-ul nostrul si alege salonul de epilare definitiva la care doresti sa iti faci o programare online.

Avantaje pentru noii clienti despre care trebuie sa stii

Daca vii pentru prima data la Eva Salon, consultatia si prima sedinta de epilare sunt gratuite, iar asta pentru ca ne dam seama cu usurinta de faptul ca ai nevoie sa vezi ce iti putem oferi si cum iti oferim, pentru a-ti putea crea o impresie generala. De asemenea, ai libertatea deplina de a alege sa te intorci la noi, asta in functie de gradul de satisfactie pe care il vei dobandi dupa prima experienta. Mai mult decat atat, vom respecta cu strictete ora programarii si nu vei fi nevoit sa astepti, ci vei fi preluat de unul din angajatii nostri de indata ce vei ajunge la noi.

Asa cum deja intuiti, nu ne abatem de la regul calitatii si profesionalismului nici atunci cand vorbim despre apatatura pe care folosim in vederea desfasurarii activitatii noastre la salonul de epilare definitiva. Avem in dotare un aparat eficient si sigur, acreditat de Comisia Europeana, pe care il folosim cu multa incredere si cu rezultate excelente in planul muncii. Mai mult decat atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

Prin tratament se obtine distrugerea permanenta a foliculilor de par in procent maxim posibil de atins de 95% pentru femei si 75% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul (“puful”).

Fa-ti chiar acum o programare online la Eva Salon intr-unul din orasele in care ne desfasuram activitatea si iti garantam cele mai bune servicii, efectuate cu aparate de ultima generatie si personal deosebit de amabil. De asemenea, va asteapta si un salon cochet, un spatiu atent amenajat. Eleganta, stil si profesionalism, toate aceste atribute sunt marca Eva Salon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *