Traininguri pentru orice nevoie

Brightway® iti pune la dispozitie numersoase programe de training eficiente, printre care se regaseste si Trainingul de Negociere si Persuasiune. Asadar, daca iti doresti sa ai parte de rezultate mai bune in negocierile zilnice, inscrie-te chiar acum la acest training si cu siguranta vei deveni un bun negociator. Acest program de training se adreseaza reprezentantilor comerciali, managerilor, personalului din departamentul de achizitii si tuturor persoanelor ce isi doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de negociere si persuasiune.

Convinge-ti partenerii de afaceri!

Daca doresti sa iti convingi partenerii de afaceri si sa ai parte de rezultate victorioase, alege sa participi la Trainingul de Negociere si Persuasiune, deoarece in cadrul acestui curs se vor desfasura activitati interactive ce te vor ajuta sa pui in practica toate notiunile invatate pe parcursul acestui training. Tot in cadrul acestui curs, participanti vor primii un set de instrumente de negociere pe care le pot aplica cu succes in activitatile de negociere din viata cotidiana. Cu alte cuvinte, pe parcursul acestui curs vei invata cum sa-ti pregatesti negocierea, vei invata despre principalele stiluri de negociere si despre tehnicile potrivite acesora. In alta ordine de idei, vei invata si despre metodele de persuasiune ce influenteaza deciziile interlocutorilor, dar si despre limbajul nonverbal.

Totodata, acest program de training, ofera numeroase beneficii si la nivel de organizatie, deoarece in urma participarii la acest curs, se va putea realiza o analiza a procesului de negociere, cu actiuni stabilite pentru eficientizarea acestui proces. De asemenea, se vor putea analiza persoanele ce se ocupa cu partea de negociere si se vor dobandi instrumentele de comunicare si persuasiune potrivite si cu o aplicabilitate imediata, atat in ceea ce priveste activitatea fiecarui angajat, cat si la nivel organizational. Acest training ajuta organizatia sa-si stabileasca obiective in functie de strategii, sa analizeze riscurile si totodata sa elaboreze matricea SWOT pentru activitatile de negociere. Sunt numeroase beneficii pe care acest curs le ofera atat participantilor, cat si organizatiilor, asadar daca este interesat si iti doresti cele mai bune rezultate in materie de negociere si persuasiune, vezi mai multe detalii aici, pe site-ul Brightway®.

Aplicabilitate practica

Trainingul de Negociere si Persuasiune organizat de specialistii Brightway® are aplicabilitate practica, utilizandu-se pe perioada desfasurarii trainingului studii de caz cu exemple din activitatea fiecarui participant, iar astfel fiecare va beneficia de solutii particularizate. Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege sa-ti imbogatesti cunostintele si sa afli mai multe despre tehnicile de negociere si persuasiune, asadar, alege chiar acum sa participi la acest training organizat de Brightway®. Totodata, atmosfera cursului este foarte placuta, iar trainerii sunt implicati, specializati in acest domeniu si atenti la nevoile partipantilor.

Consulta parerile participantilor

Pe site-ul Brightway®, in descrierea acestui curs, exista o sectiune intitulata „Testimoniale”, iar acolo vei descoperi parerile participantilor cu privire la utilitatea si eficienta acestui Training de Negociere si Persuasiune, iar in acest fel te ve convinge ca merita cu adevarat sa participi la acest training Brightway®.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *