Egregora ofera bunatate si sprijin persoanelor care au nevoie!

Persoanele varstnice din jurul nostru au nevoie toata grija si atentia noastra mai ales in momentul in care nu mai au posibilitatea de a se ingriji singuri, iar singuratatea pare sa fie o boala mai dureroasa decat durerea fizica. Astfel, pentru persoanele care sufera din cauza unor boli psihice greutatile devin si mai mari, iar membrii familiei sunt nevoie sa apeleze la serviciile unui camin de batrani cu dementa. Egregora este locul in care bunicii sau parintii dumneavoastra pot fi supravegheati in permanenta de catre o echipa de medici si personal ingrijitor profesionista. Acest camin de batrani cu dementa pune la dispozitia pacientilor toate conditiile necesare pentru ca varstnicii sa aiba parte de confort, siguranta si liniste.

Multe familii ajung la decizia de a alege unui camin de batrani cu dementa, in baza unor motive obiective, pentru ca acestia nu se pot ocupa de cei mai in varsta in mod constant, dar mai ales in conditiile in care vorbim despre o patologie care poate avea urmari grave, iar persoana suferinda are nevoie de grija si supraveghere in permanenta. Egregora este locul in care persoana draga sufletului tau este protejata, se afla in siguranta si este ingrijita cu atentie de catre o echipa de cadre medicale dedicata, bine pregatita si instruita, Mai mult, echipa noastra acorda o atentie deosebita si ajutor in absolut toate activitatile zilnice de care varstnicii au nevoie, precum igiena, ingrijire corporala si deplasare, alimentatie, toate acestea realizandu-se cu simt de raspundere puternic.

In alta ordine de idei, prin intermediul unei echipe multidisciplinare, acordam servicii specializate in recuperarea, tratarea si gestionarea cazurilor post AVC (hemiplegii, hemipareze), boala neoplazica in stadii avansate, alte boli degenerative – Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, scleroze multiple, traumatisme postoperatorii, endoproteze, slabiciune musculara post imobilizare, fractura de col femural etc. La Egregora se pot adresa toti cei care vor sa le ofere celor dragi un trai bun si batraneti fericite, pentru aici, avem posibilitatea de a pune la dispozitie un camin de batrani cu dementa, daruindu-ne cu tot sufletul in toate activitatile pe care le desfasuram zi de zi, pentru ca varstnicii sa aiba parte de un trai linistit. Pe de alta parte, avem grija sa le oferim pacientilor nostri posibilitatatea de a se reintegra din punct de vedere social, in ciuda afectiunilor de care sufera.  Egregora este un loc de suflet pentru sufletele care au nevoie de sprijin, alinare si empatie. In ciuda afectiunilor de care sufera, persoanele cu dementa au nevoie de o vorba buna, de un trai decent, dar si de o echipa de specialisti care sa le monitorizeze starea de sanatate in permanenta. Egregora va asigura ca batranii vostri sunt in siguranta si duc o viata linistita!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *