Centru de îngrijire a bătrânilor

Cămin de bătrâni, aflat în subordinea asociației Sky Angel, este un centru îngrijire bătrâni  privat ce își desfășoară întreaga activitate în conformitate cu standardele europene actuale privind calitatea serviciilor și îngrijirea bătrânilor.

Noi ne-am propus să construim un cămin, un loc special pentru oamenii în vârstă care au nevoie de sprijin suplimentar, fie din cauză că nu au un adăpost, fie că grijile zilnice îi depășesc sau pur și simplu nu mai suportă singurătatea, oferindu-le tot ce au nevoie. În acest fel a luat ființă Căminul pentru Bătrâni, în apropiere de București, care beneficiază de toate condițiile necesare pentru ca cei găzduiți într-un azil pentru bătrâni, să nu se simtă inconfortabil, ci din contră, ne dorim să conturăm o atmosferă primitoare, a unei mari familii, care să îi facă se simtă că acasă. Astfel că, aici nu veți găsi o simplă casă de bătrâni, ci o adevărată familie, dar și prieteni cu care sa puteți depăna amintiri, în timp ce vă împărtășiți poveștile unice de viață, în timp ce vă desfășurați restul zilelor într-un cadru liniștit și lipsit de griji, exact așa cum trebuie să fie la bătrânețe.

Ne-am concentrat în totalitate eforturile în direcția îngrijirii desăvârșite a persoanelor vârstnice și considerăm că prin intermediul nostru vor reuși să găsească se acomodeze în așa fel încât să dea uitării greutățile pe care le-au întâmpinat până în momentul în care ne-au întâlnit, asigurându-le totodată liniștea de care au nevoie dar și îngrijirea corespunzătoare pentru a le menține  starea de sănătate la standarde înalte.

Căminul este amplasat într-un mediu aflat într-un cadru natural superb, departe de agitația orașului având facilități special concepute pentru necesitatea fiecărei persoane vârstnice în parte dar și multe alte avantaje., precum spațiu larg unde să poată realiza plimbări lungi în aer liber, să pescuiască în lacul pe care l-am amenajat corespunzător, să se bucure de frumusețea și roadelor pomilor fructiferi și ale grădinii de legume. În plus, au acces la sală de fitness, pot solicita servicii de cosmetică și îngrijire personală, și, în plus, se pot relaxa practicând diverse jocuri, precum șah, rummy, jocuri de cărți, etc. La anumite perioade de timp sunt organizate excursii în destinații propuse și votate deschis, dar și anumite petreceri surpriză și grătare în aer liber cu ocazia zilelor de naștere sau a celor onomastice.

Așadar, prin atmosfera primitoare și prietenoasă, personalul nostru încearcă să ofere fiecărei persoane în parte o acomodare cât mai ușoară, prin oferirea a unei game vaste de beneficii materiale și medicale, dar mai ales prin sprijin emoțional susținut, care să le ofere sentimentul și garanția că se află în compania unor persoane cărora le pasă de ei și sunt fericite și le face plăcere să îi ajute.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *