Atalya – oraul de vis al Turciei

Antalya, orașul surprizelor și al unora dintre cele mai frumoase clădiri moderne a devenit una dintre cele mai căutate destinații e vacanță în ultima perioadă. Arhitectura clădirilor surprinde esența Turciei așa cum nici un alt oraș nu reușește. Împărțit între modern și tradițional, orașul stă referință pentru toți turiștii care ajung în acea parte a lumii și este cunoscut de asemenea, ca fiind locul din care poți să ajungi oriunde în întreaga țară. Centru istoric este dovada unei culturi incredibile, care a rezistat sute de ani și care impresionează prin frumusețe și moștenire strămoșilor.

Belek

Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai cunoscute centre turistice din Turci, Belek este o stațiune care oferă servicii de lux. Alege din numeroasele oferte către Antalya și te vei putea bucura de soarele arzător și de nisipul fierbinte de pe una din plajele pe care le găsești pe coasta Turcei. De asemenea, valurile mării sunt mai domoale aici așa că plimbările liniștite pot fi la ordinea zilei, iar dacă ești un spirit mai liber poți încerca orice fel de sport de apă îți dorești. Belek este renumit pentru relaxare și pentru spa-urile și serviciile impecabile de care vei avea parte aici, iar iubitorii de natură și peisaje superbe se pot bucura de o vizită la Cascada Kursunlu, care este perla stațiunii.

Kemer

Situată pe marginea munților Taurus, stațiunea Kemer este locul în care marea și munții fac front comun pentru ca turiștii să se poată bucura de o vacanță ca în povești. Pe lângă plajele fabuloase și hotelurile de lux, orașul este cunoscut și pentru faptul că este viu și vibrant mai ales pe timpul nopții. Seara de seară acestea găzduiește petreceri de pomină iar pentru cei care sunt pasionați de cumpărături Kemer este locul ideal. Străzile orașului te vor cuceri și te vor face să iubești cu adevărat fiecare clipă petrecută aici.


Lara  

Orașul este celebru pentru asemănarea sa cu Las Vegas-ul din America, iar acest lucru se datorează numărului mare de hoteluri de la cinci până la șapte stele și reproducerilor unora dintre cele mai faimoase locuri din lume. De asemenea, aici puteți petrece câteva ore pe plaja Lara, care este una dintre cele mai cunoscute plaje din întreaga țara. Așezată de-a lungul Rivierei Turciei, stațiunea promite experiențe de neuitat marcate de splendori naturale, lux și frumuseți nemaivăzute.

Satul pescăresc Side

Pentru o călătorie autentică în timp, este important să petreceți câteva ore în satul Side, care  fost construit pe așezările ruinelor romane și care s-a transformat  de-a lungul timpului într-o stațiune de vară care cu greu poate fi egalată. Side este locul în care muntele și marea își dau întâlnire și unde plajele fabuloase și apa limpede e vor cuceri pentru totdeauna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *