Bucătării de lemn în miniatură

Pici.ro este un magazin online ce și-a conturat o ofertă extrem de largă în ceea ce privește obiectele necesare pentru copii în primii lor ani de viață. Astfel că, veți găsi atât jucării menite să le dezvolte creativitatea și inteligența emoțională, dar și obiecte educative sau care să servească drept obiect auxiliar și necesar în parcurgerea unor etape importante sau în învățarea unor procese de bază precum mers, vorbit, etc.

Cu ajutorul magazinului nostru, puteți pune bazele unei zone de joacă special destinate celor mici, chiar la dumneavoastră acasă. Altfel spus, gama noastră de produse asigură toate cele necesare pentru a vă crea un colțișor cu activități care să servească unui anumit scop bine definit.

Bucătăriile din lemn, o variantă inedită

În ceea ce privește buna dezvoltare a celui mic, este foarte important ca acesta să poată simula de la vârste cât mai fragede activități specifice celor mari. În acest fel, el se familiarizează cu tot ceea ce presupun aceste lucruri și va fi mult mai încântat de ele pe viitor, vizualizându-le ca pe o plăcere, un mod de a se distra sau relaxa. Mai mult decât atât, copiilor le place să simtă că pot face ceea ce fac părinții lor. Așadar, o astfel de bucătărie în miniatură, îl poate ajuta să descopere noi universuri, în timp ce este în preajma părinților. În timp ce dumneavoastră pregătiți masa, cel mic poate sta lângă dumneavoastră, imitându-vă fiecare mișcare în propria lor bucătărie.

Jucarie de rol bucatarie din lemn japoneza pentru copii

Jucării sigure

Materialele utilizate în confecționarea acestui tip de jucării prezintă un grad minim de duritate, astfel încât să elimine orice risc de lovire. Mai mult, nu sunt toxice și nici nu prezintă fragmente de mici dimensiuni ce ar putea fi detașate și înghițite sau care să provoace orice alt tip de leziuni. Acestea sunt realizate respectând cele mai stricte norme de siguranță, asigurând o utilizare ușoară și eficientă, îndeplinindu-și scopurile, fiind extrem de sigure și atractive pentru cei mici.

Prețuri ajustate pentru orice tipă de buget

Gama de produse Pici.ro vine în întâmpinarea tuturor nevoilor fiecărui părinte și este ajustată în așa fel încât prețurile să poată fi acoperite de orice buget, indiferent de mărime acestuia. Așadar, în ceea ce privește produsele de tip bucătării copii lemn, prețurile ajung până la pragul de 480 de lei, în cazul celor complexe și de mari dimensiuni. Mai mult decât atât, asigurăm și transport gratuit, oriunde în țară, pentru orice comandă mai mare de 250 de lei. De asemenea, dacă nu sunteți mulțumit de calitatea sau aspectul produsului primit, aveți  la dispoziție un interval de 10 zile de probă, după care puteți solicita returul produsului, fără a fi nevoie să suportați niciun cost suplimentar, garantându-vi-se banii înapoi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *