Implanturi dentare la Dental Medical București

Dinții îndeplinesc enorm de multe funcții în ceea ce privește sănătatea generală a unei persoane, iar când unul dintre ei este afectat într-o asemenea măsură încât să trebuiască să fie eliminat, acest lucru devine o reală problemă. Lipsa unui dinte poate genera de la deplasarea incorectă a celorlalți dinți, până la complicații grave de sănătate. Din aceste considerente. Este necesar să se apeleze cât mai repede la soluții de înlocuire a acestuia. La Dental Medical se propun o serie de servicii multiple care să aibă această finalitate, printre care se regăsesc și înlocuirea dinților lipsă cu coroane sau implanturi dentare București. Cea din urmă metodă presupune mult mai multe avantaje, atât în ceea ce privește rezistența pe termen lung, cât și aspectul estetic mult mai plăcut sau un grad mai ridicat de acceptabilitate de către organism, fiind realizate din materiale cu o compoziție asemănătoare a osului natural.

Implanturile dentare reprezintă o soluție pe viață

Odată ce vă aflați în situația în care trebuie să înlocuiți un dinte lipsă, implanturile dentare sunt cea mai bună variantă, care să vă ajute în acest sens. Durabilitatea acestora este principalul avantaj pe care se bazează atât medicii cât și pacienții. În plus, sunt șanse minime ca organismul să respingă adaptarea acestuia, dat fiind faptul că sunt realizate în așa fel încât să imite dintele natural atât din punct de vedere estetic, câț și din punct de vedere al compoziției. Mai mult decât atât, procedura în sine nu presupune durere, dat fiind faptul că se realizează doar sub anestezie locală, ceea ce asigură un cadru sigur fără disconfort fizic sau psihic. Nu în ultimul rând, este o metodă ce presupune costuri minime în raport cu ce rezultate oferă. Astfel că, la Dental Medical București, prețul pentru un implant dentar este de doar 1600 de lei per dinte.

În ce constă acest tip de intervenție? În primul rând, intervenția este foarte sigură, iar rată de succes este de peste 99%. În al doilea rând, bineînțeles, contează priceperea și experiență stomatologului, însă este importantă și aparatură folosită de către acesta. Întreagă procedura se derulează sub efectul anesteziei, astfel că pacienții nu vor resimți decât cel mult un disconfort sau o ușoară presiune în zona afectată. Durata procedurii variază de la un caz la altul, fiind nevoie, în general, între 45 și de minute și două ore. Procesul se realizează în mai multe etape, care pot necesită perioade de vindecare între acestea. Așadar, în prima faza, veți efectua un consul, iar apoi vor fi stabilite detaliile în ceea ce privește pregătirea osului, plasarea propriu-zisă a implantului și ulterior intervenții minore de remediere a efectelor post-operatorii precum senzații de disconfort sau umflarea zonei.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *