Proteza dentară – soluția perfectă pentru cei care sunt în căutarea zâmbetului perfect

Adesea, unul dintre motivele pentru care nu putem să ne bucurăm de un zâmbet perfect este lipsa unor dinți, iar din acest motiv ne vedem nevoiți să apelăm la diverse metode prin care să ne îmbunătățim semnificativ natura. Astfel, o variantă prin care ne putem recăpăta încrederea în noi este proteza dentară, extrem de cunoscută printre pacienții care au diferite spații dentare. Această variantă este simplă, plăcută și extrem de ușor de utilizat pentru toți cei își doresc o reîntregire completă a zâmbetului. Cu ajutorul acestora și a unor doctori dentiști bine pregătiți veți scăpa de insecuritățile care se datorează lipsei dinților și te vei putea bucura de încredere în tine cum nu ai mai avut niciodată.

Proteza dentara - Stomatologie

Când se apelează la protetica dentară?

Atunci când avem probleme cu zâmbetul este important să căutăm una dintre cele mai bune variante și mai eficiente soluții prin care să ne recuperăm plăcerea de a râde din nou cu poftă. Astfel, apelăm la proteza dentară, doar atunci când ne lipsesc mai mulți dintre dinți. Fiecare problemă cu dentiția pe care o avem pornește din felul în care o îngrijim și de multe ori, se întâmplă că acest lucru să nu fie făcut așa cum ar trebuie, iar problemele cu dinții ajung să se înrăutățească până la cădere. Punțile dentare aplicate pe dinții naturali sau pe implanturi sunt soluția ideală pentru atunci când spațiul gol nu este atât de mare, însă acest lucru nu este valabil în toate cazurile. Proteza dentară ajută la refacerea zâmbetului în totalitate oferindu-i un aspect sănătos natural.

Din ce materiale sunt realizate protezele dentare

De cele mai multe ori, pentru o proteză dentară putem decide între una realizată din zirconiu sau din ceramică, deoarece acestea sunt materialele care se apropie cel mai bine de dintele real. Astfel, dantura ta va fi foarte asemănătoare cu ceea reală, iar diferențele vor fi insesizabile.  De la culoare și până la textură, proteza dentară reușește să înlocuiască în totalitate dinții reali răspunzând acelorași nevoi din punct de vedere al masticației. Ba mai mult, odată ce vei avea proteză te vei putea bucura in nou de toate alimentele care până acum îți erau interzise și vei avea ocazia să revii la viața ta de dinainte.

StomaUrgent – cabinetul dentar care vine în ajutorul tău

Atunci când dinții tăi au probleme te îndrepți automat către un medic dentist, însă este foarte important felul în care îl alegi pe acesta. Dentiștii de la StomaUrgent își dedică timpul și profesionalismul pentru ca tu să te poți bucura de tratamente speciale, potrivite pentru nevoile tale, la prețuri de excepție, potrivite pentru toate buzunarele și pentru bugetele oricui.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *