Cele mai interesante modele 2021 din gama Volkswagen

Thecars.ro este un furnizor de știri care pune la dispoziția iubitorilor de mașini informații zilnice despre autoturisme noi, analize și mărci renumite din Europa și din toata lumea. Printre obiectivele jurnaliștilor din spatele proiectului, se numără realizarea unor materiale dedicate publicului larg, cu privire la mașinile de top pe care cei mai mari producători auto le pun la dispoziția  clienților. Printre mașinile de top lansate anul acesta sau care se pregătesc pentru debutul oficial programat în a doua jumătate a anului acesta, se numără câteva modele din gama grupului Volkswagen.

Potrivit unor surse, în România vor fi lansate nu mai puțin de șase modele Volkswagen în acest an. Este vorba despre mașinile electrice VW ID.4, ID.5 și modelele hibrid VW Golf și Tiguan. Totodată, lista dedicată românilor este completată cu VW Polo facelift și Tiguan Allspace. În ultimul timp, mașinile electrice au devenit o necesitate și un plan de viitor sigur în producția de masă a marilor companii auto. Se poate observa că de la an la an, tot mai mulți constructori lansează noi generații de mașini sau modele facelift, întocmai pentru a diversifica și de a optimiza gama de produse, într-o piață în care concurența este foarte strânsă. Mașinile germane s-au bucurat de o popularitate sporită în țările europene, dar mai ales în România. Mărcile grupului Volkswagen vin la pachet cu ideea de „calitate și performanță”, fiind destul de greu de combătut de companiile auto lansate cu puțin timp în urmă.

Dacă am face un exercițiu de imaginație și întrebăm un român ce ar alege între un vehicul de marcă europeană, în special brandurile de sub umbrela grupului Volkswagen și un vehicul la fel de bun, dar produs de asiatici, majoritatea se vor îndrepta către modelele germane. Deși nu este obligatoriu să se aplice aceeași regulă peste tot, mașinile germane vor fi mereu printre opțiunile preferate, motiv pentru care, grupul Volkswagen lansează tot mai multe modele de la an la an, fie electrice, hibrid sau chiar cu cu ardere internă. Cererea de piață pentru noile modele se află într-o continuă creștere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.