Alege sa lucrezi intr-un mediu igienizat cu DDD Expert

Nimic nu este mai important decat sanatatea si siguranta clientilor si angajatilor care va trec pragul. Astfel, DDD Bucuresti va pune la dispozitie servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare la preturi accesibile oricui. Virusii, bacteriile si mucegaiul sunt o amenintare constanta si invizibila pentru noi, de aceea, trebuie sa ne asiguram in permanenta ca suntem in siguranta mereu. Creat pentru a va ajuta afacerea sa atinga cel mai inalt nivel de igiena, serviciul de dezinfectie DDD Bucuresti va ofera linistea de a sti ca faceti tot ce va sta in putinta pentru a va mentine angajatii in siguranta sanitara.

Serviciul nostru critic de dezinfectie este ideal pentru companiile care au fost expuse la COVID-19, care doresc sa implementeze masuri preventive de curatare sau care trebuie sa se dezinfecteze inainte de redeschidere. Intelegem ca toate operatiunile au nevoi diferite. Acesta este motivul pentru care niciun serviciu de dezinfectie realizat de DDD Bucuresti nu este acelasi tot timpul. Specialistii nostri vor colabora eficient cu dumneavoastra si echipa, pentru a va intelege facilitatile, problemele cu care va confruntati si nevoile specifice, astfel incat sa putem stabili nivelul corect de dezinfectie si protectie pentru a va oferi o solutie personalizata, adaptata situatiei pe care o vom constata.

Doriti sa aflati mai multe despre dezinfectarea, deratizarea sau dezinsectia companiei dumneavoastra? Sunati-ne la numerele de telefon disponibile pe pagina noastra DDD Expert si contacteaza-ne pentru mai multe detalii. Specialistii nostri foarte pregatiti folosesc tehnologie avansata de dispersie pentru a administra formula dezinfectanta. Aceasta metoda creeaza picaturi de dezinfectie extrem de mici care trateaza rapid suprafetele dure de contact si zonele mari, inaccesibile.

De asemenea, lucram doar cu personal calificat, bine instruit, astfel incat operatiunea pe care o realizam impreuna sa fie una de succes.

Desi multe companii isi „curata” complet instalatiile, rareori le dezinfecteaza eficient, de aceea este necesar sa interveniti cu un astfel de proces de fiecare data cand simtiti ca este necesar.

COVID-19 nu este transmis doar de la persoana la persoana, dar poate fi detectat si pe suprafete precum plasticul si otelul inoxidabil timp de doua pana la trei zile, ceea ce face ca raspandirea sa fie si mai facila. Acesta este motivul pentru care prevenirea virusilor cu dezinfectare profesionala este o parte esentiala a pregatirii afacerii pentru a-si redeschide usile catre public, dupa o perioada de stand-by.

Protejarea angajatilor, a clientilor si a personalului este prioritatea noastra principala. Acesta este motivul pentru care specialistii nostri poarta echipamente de protectie specializate atunci cand efectueaza aceste servicii complexe. Utilizarea serviciilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare, DDD Expert, va ofera siguranta faptului ca mediul in care va petreceti orele de munca se desfasoara in conditii de siguranta sanitara maxima, mai ales in aceste vremuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.