Avantajele unui astfel de job

Deși este un domeniu destul de controversat, videochatul reprezintă în continuare unul dintre cele mai plătite locuri de muncă și popularitatea lui începe să crească de la un an la altul. Acest lucru se datorează în special faptului că oamenii au început să se informeze mai mult și să conștientizeze faptul că acest job nu presupune întreținerea de relații intime în schimbul unor sume de bani, nemaifiind astfel un subiect tabu.

Avantajele unui astfel de job

Primul avantaj, care nu este deloc de neglijat este cel de ordin financiar. Salariile din acest domeniu sunt cu mult peste media celor din România; o tânără care abia pășește pe acest drum putând câștiga minim 400 de Euro, în timp ce fetele cu experiență pot ajunge să câștige chiar și 4000 de Euro pe lună.

Un alt avantaj este dat de flexibilitatea pe care o presupune jobul. Astfel că, fiecare fată poate alege dacă vrea să-și desfășoare activitatea de la studio sau de acasă. Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească este dată de deținerea unui laptop cu o conexiune bună la internet, o cameră web de calitate, și nu în ultimul rând să beneficieze de intimitate pe perioada sesiunilor telefonice,

Mai mult, fetele nu sunt apreciate doar pentru aspectul lor fizic. Foarte importante în acest domeniu sunt inteligența, carisma, capacitatea de a purta și întreține o conversație sau chiar alte talente personale. Așadar, reprezintă un mediu prielnic în care acestea își pot descoperi noi veleități sau să le dezvolte pe cele deja existente. În plus, este o oportunitate excelentă de a consolida încrederea în propria persoană, de a se dezvolta atât psihic, cât și emoțional, dat fiind faptul că zi de zi se ia contact cu persoane noi, povești diferite, experiențe diferite, ceea ce cântărește extrem de multă în această direcție.

Nu în ultimul rând, pentru a asigura un mediu cât mai primitor și lipsit de stres, am pus bazele unei echipe formate strict din femei. În acest fel ne dorim ca fiecare fată să se simtă în largul ei, să fie lipsită de orice inhibiție și să se simtă ca într-un grup de prietene foarte bune, ci nu ca la un loc clasic de muncă.

Intimitate și confidențialitate

Fie că aleg să lucreze de acasă, fie că lucrează de la studio Safir, fiecare fată are certitudinea că fiecare secundă din conversația susținută cu fiecare client este confidențială, rămânând doar între ei doi. Mai mult, ne angajăm să realizăm sesiuni oriunde în lume, mai puțin în acele zone în care se găsesc un număr mare de români. În acest fel ne dorim să limităm riscul ca fetele să fie recunoscute, mai ales pentru cele ce nu își doresc acest lucru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *