Alege evadarea egipteană!

Fiind situat într-o regiune tropicală, oraşul Hurghada a cunoscut de-a lungul timpului numeroşi turişti dornici să petreacă câteva zile de relaxare şi de aventură în una dintre cele mai veritabile staţiuni de vacanţă.

Obiective turistice de top

Această localitate efervescentă din Egipt îşi surprinde turiştii cu numeroase atracţii turistice unice, unde pot desfăşura diverse activităţi memorabile.

Un prim punct de interes din Hurghada sunt Insulele Giftun, spre care majoritatea turiştilor îşi îndreaptă atenţia în ultima perioadă atunci când vor să se bucure de un peisaj care abundă în nuanţe de turcoaz ale mării, un cer de un albastru senin pur şi nisipuri fine sub picioare. De asemenea, în zona aceasta există diverse specii de animale marine, precum sepia, zgaria sau anghilele spre exemplu.

Pentru experimentarea unor momente de aventură la cote maxime, Jungle Aqua Park este exact locul în care nu te vei plictisi nicio secundă. Acest parc tematic acvatic conţine 21 de piscine şi 35 de tobogane cu apă, destinate oricărui membru al familiei, de la mic până la mare.

Nu în ultimul rând, ia în calcul şi Reciful Delfinilor, care găzduieşte 4 delfini foarte prietenoşi care nu sunt captivi şi care au acces la Marea Roşie, pe lângă coralii şi peştii multicolori. Pentru a te bucura de o experienţă pe deplin, ai posibilitatea de a înota cu delfinii jucăuşi în mare sau a face snorkeling. Înainte de toate acestea însă, va trebui să treci printr-un scurt traning alături de instructorii de acolo, care îţi vor spune în primul rând că nu ai voie să atingi delfinii spre exemplu, deoarece nu îşi doresc ca aceştia să se familiarizeze prea mult cu străinii.

Hilton Hurghada Plaza Hotel, Hurghada – Prețuri actualizate 2021

Excursii safari

Şi pentru că Hurghada se află la limita dintre valurile albastre ale mării şi deşertul nesfârşit, printre cele mai cunoscute activităţi de vacanţă se află şi safariul în aşezările beduinilor, cei mai vechi locuitori ai zonei, fiind o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi dacă vizitezi acest loc. O astfel de excursie este emblematică atunci când vine vorba de Egipt, deoarece oferă şansa turiştilor de a testa cel puţin unul dintre diversele tipuri de deşert existente şi să admire apusul de soare dintr-un sat de beduini.

De asemenea, pasionaţii de sporturi nautice sau activităţi subacvatice se vor simţi în Hurghada ca la ei acasă, datoriă numeroaselor oportunităţi de aventură precum scuba diving, windsurfing, plimări cu barca pe mare sau snorkeling. În ceea ce priveşte scufundările, există o gamă largă de locuri unde poţi realiza această activitate de-a lungul coastei, ceea ce transformă Hurghada în alegerea perfectă destinată scafandrilor mai mult sau mai puţin pricepuţi. În cazul în care vrei să treci puţin prin teorie şi să exersezi înainte de a avânta în ocean, află că există anumite oportunităţi de a fi instruit la faţa locului de către scafandrii profesionişti.

Agenţia Roju îţi stă la dispoziţie non-stop, garantându-ţi cele mai bune şi mai variate servicii de turism în Hurghada existente pe piaţă, pentru ca tu să te poţi bucura de cele mai inedite experienţe în destinaţia ta favorită. Alege vacanta in Hurghada, acceseaza roju.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.