Excursii care te vor ajuta să descoperi secretele Deltei Dunării

Atmosfera din Delta Dunării este una cu adevărat unică. O stare de bine, greu de descris în cuvinte și o relaxare continuă sunt două elemente pe care le vei resimți într-o astfel de vacanță. Oferă-ți un cadou și alege să petreci câteva zile în această oază de liniște

Excursii în mijlocul naturii 

Cu toții suntem în căutarea unui loc în care natura să ne ajute să ne simțim mai bine, să ne reîncărcăm bateriile și să ne ofere posibilitatea de a ne relaxa pentru câteva zile. Ei bine, pentru cei care sunt în căutarea unui astfel de loc una dintre cele mai bune și mai plăcute variante este Delta Dunării. De ani de zile aceasta este tărâmul unor vacanțe pline de aventură, de distracție și de o stare de bine nemaiîntâlnită. Astfel, cea mai bună metodă prin care să își poți petrece câteva zile departe de toată agitația este să apelezi la Delta Spell Nautics, care transformă orice vizită în această parte a țării într-o adevărată aventură.

CIRCUIT DELTA DUNARII - PADUREA LETEA - GURA PORTITEI, Toate locatiile,  Romania - din

Trasee prin care poți descoperi Delta Dunării 

Fluviul este unul foarte mare, acesta fiind și motivul principal pentru care pentru unii poate părea imposibil de descoperit, însă cu un orar bine stabilit și cu o organizare corectă te asigurăm că vei reuși să descoperi mult mai mult decât ți-ai imaginat. Secretele Deltei sunt multe și foarte speciale, însă ceea ce o transformă într-o adevărată plăcere este felul în care cei de la Delta Spell Nautisc te vor ajuta să o descoperi. Fiecare traseu și fiecare excursie pune la dispoziție o gamă variată de locații, care să acopere cât mai mult din peisajul general și care să ofere o perspectivă cât mai largă asupra zonei turistice. 

Prețuri excepționale și experiențe care merită

Într-o anumită măsură, putem spune că bugetul este un alt element care poate să te convingă dacă merită sau nu să mergi într-o excursie de 1 zi în Deltă. Ei bine, află că prețurile acestora sunt cele mai bune existente pe piață și că te vei putea bucura de bărci sigure, eficiente și plăcute fără să fii nevoit să plătești o avere. Mai mult, relaxarea și starea de bine sunt două puncte care vin la pachet, fără doar și poate. 

Experiențe unice, pline de amuzament 

Nimic nu se compară cu o excursie prin Deltă în care poți să admiri păsările, flora specifică și care culminează cu o masă tradițională, specifică zonei danubiene. Preparate din pește, gătite cu atenție și grijă și unele dintre cele mai gustoase și savuroase feluri de mâncare vor sta în fața ta și îți vor încânta ochii și papilele gustative. Nici o experiență pe Dunăre nu poate să se termine altfel decât cu bucuria unei mese copioase. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.